BIOS güncellerken PC'yi kapatınca "FW Status Recovery Error" hatası

kerem paydaş

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar H97 Pro'nun BIOS güncellemesini indirdim ama dosya cap uzantılı değildi. Setup falan vardı tıkladım sonra yüklemenin yarısında kapattım. BIOS'a gireyim güncelleyeyim dedim restart attıgımda bilgisayar gelmedi. Sonra BIOS pilini çıkarıp taktım sonra jumpeların yerini değiştirip tekrar eski haline getirdim. Bilgisayar açıldı ama artık açılırken güç tuşuna bastıgım zaman fan, ekran kartı fanı her şey çalışıyor ama ekranda sinyal yok diyor. 5dk bekleyince Windows geliyor ama sol üstte FW Status Recovery Error yazıyor. Sonra sorunsuz şekilde bilgisayar açılıyor, bir de yani bilgisayarı açarken eskiden sinyal yok yazmazdı direkt Windows açılırdı.

Güncelleme yaparken kapatmam hataydı ama BIOS Update setuplu olmazdı masaüstü açıkken yapılmazdı diye düşündüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bi sürümü biosa yükledim pac uzantılı ama gene aynı pc açılırken 5dk bekliyorum ondan sonra bios geliyor sonra windows açılıyor, diyicem güç gelmiyor ama fanlar çalışıyor.
 
Eski bir biosa update ettim,bu sefer açılma süresi normale döndü ama halen sol yukarda fw status recovery error yazıyor 3sn ama normal windows açılıyor ama sıkıntı bilgisayarı açarken direk windows gelirdi şimdi no hdmı sinyal diyor 15sn filan yazı geliyor sonra windows açılma ekranı geliyor yani eskiden bilgisayarı açarken direk windows kapatırkende direk kapanırdı.
 
Link
Bu linki kullanarak kendinize bir Bootable FreeDOS usb oluşturun.
Bios dosyasının adını not alın(uzantılar dahil)
Biosunuzu bu USB nin ana dizinine atın.(Dosya altına atmayın)
FreeDOS açıldığında not aldığınız adı girin(uzantı dahil)
Duruma göre devam edin
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı