Bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istedim. Flasha MSI sitesinden indirdiğim BIOS'u yükledim ardından BIOS'ta m-flasha tıkladım yese tıkladığım an bilgisayar siyah ekran verdi. Fanları falan çalışıyor ama monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor, klavye ve fareyi görmüyor. Anakartın pilini çıkarıp taktım ama bir şey değişmedi. Nasıl çözebilirim?
Bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istedim. Flasha MSI sitesinden indirdiğim BIOS'u yükledim ardından BIOS'ta m-flasha tıkladım yese tıkladığım an bilgisayar siyah ekran verdi. Fanları falan çalışıyor ama monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor, klavye ve fareyi görmüyor. Anakartın pilini çıkarıp taktım ama bir şey değişmedi. Nasıl çözebilirim?
BIOS'u yüklemediyseniz bilgisayarı kapatın ve RAM'leri çıkarın. BIOS pilini de çıkarın. Güç fişini çıkarın. Açma düğmesine 3-4 saniye basılı tutun. 5 dakika civarı bekleyin. Pili geri takın, RAM'leri de tekrar takın. Açmayı deneyin.
NOT : Eğer BIOS yüklemediyseniz bu dediklerimi yapın. BIOS yüklerken (durum çubuğu ilerlerken) ekran gittiyse daha deneyimli bir Hocamın bakması gerekli. Ellemeyin bilgisayarı ve daha deneyimli birinin yanıtı gelene kadar bekleyin.