BIOS güncellerken siyah ekranda kaldı

hseyinyldz

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston FURY Beast DIMM 16GB DDR4 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 240GB
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6600
Anakart
MSI B450M PRO-VDH MAX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istedim. Flasha MSI sitesinden indirdiğim BIOS'u yükledim ardından BIOS'ta m-flasha tıkladım yese tıkladığım an bilgisayar siyah ekran verdi. Fanları falan çalışıyor ama monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor, klavye ve fareyi görmüyor. Anakartın pilini çıkarıp taktım ama bir şey değişmedi. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapatın ve BIOS pilini çıkartın. Sonra OC kapalıyken çıkarıp takın. Bilgisayarınız klavye kullanacaktır.

BIOS'u yüklemediyseniz bilgisayarı kapatın ve RAM'leri çıkarın. BIOS pilini de çıkarın. Güç fişini çıkarın. Açma düğmesine 3-4 saniye basılı tutun. 5 dakika civarı bekleyin. Pili geri takın, RAM'leri de tekrar takın. Açmayı deneyin.

NOT : Eğer BIOS yüklemediyseniz bu dediklerimi yapın. BIOS yüklerken (durum çubuğu ilerlerken) ekran gittiyse daha deneyimli bir Hocamın bakması gerekli. Ellemeyin bilgisayarı ve daha deneyimli birinin yanıtı gelene kadar bekleyin.

pili çıkarıp taktım ve bir şey değişmedi zaten en başta yazmıştım hocam
Dediğimi deneyebilir misiniz? Kapamışsınız zaten artık bilgisayarı.

Ekstra olarak da RAM slotunu değiştirin takarken. Olmadı çıkarın 3-4 kere yer değiştirerek açmaya çalışın.

Dediğimi deneyebilir misiniz? Kapamışsınız zaten artık bilgisayarı.

Ekstra olarak da RAM slotunu değiştirin takarken. Olmadı çıkarın 3-4 kere yer değiştirerek açmaya çalışın.
dediğinizi yaptım ama yine olmadı hocam. pili kabloları çektikten sonra çıkarmam gerekiyor değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…