BIOS güncellerken siyah ekranda takılma sorunu

Quadro_11

Megapat
Yer
Ankara
Warning BIOS Recovery Mode detected! Sitede gezerken her türlü konuyu ve çözümü denememe rağmen çözemedim. PC aşırı ısınıyor diye BIOS güncelleyeyim dedim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Sorunum aslında PC arızası değil, BIOS güncellemek için Cap dosyasını indirdim. Rename ile adını da değiştirdim oto olarak fakat bu sefer flashı takınca belli bir süre siyah ekran kalıyor ve klavye mouse ışıkları sönüyor. Daha sonra ise mevzuyu çözemiyorum bilgisayar siyah ekranda boş boş bekliyor. CMOS vb her şeyi denedim artık kanser oldum. Sizden ricam şu sorunu bir çözüm getirmeniz, PC'yi 5.kez garantiye göndermek istemiyorum.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun ve çözüm sıfır. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör bakarmısınız abilerim. Tek istediğim bios güncellemekti nasıl olduysa pc kapandı ve siyah ekran oluyor. Usb ve cd ile başlattığımda siyah ekran oluyor hiç gözükmğyor ekran. Normal başlatınca hata veriyor sadece.

BIOS dosyasını adını değiştirmeseydiniz keşke. BIOS yüklenirken bir hata olmuş gibi gözüküyor. Anakartınızda USB BIOS Flashback veya Dual BIOS özelliği var mı?
Usb ve CD ile başlatamıyorum ekran simsiyah kalıyor. mouse klavye falanda gidiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı