BIOS güncelleştirmesi nasıl yapılır?

5thAvenue

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat - Maliye
BIOS güncelleştirmesini nasıl yapacağım? LDPlayer Android emülatör için vt ayarı yapmam lazım BIOS'tan, ama bulamadım.
Vt ayarı yapmazsam emülatör sadece cihazın işlem gücünün %10'unu kullanıyor bu da kötü deneyim yaratıyor yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    26 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    51,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
Anakart modelini google a yaz ilk çıkan sayfaya gir ve destek bölümüne gir . Biosu seç ve tarihlere bakarak en güncel olanı indir . Masaüstüne at yüklenen biosu ve usb ye at . Usb pc da takılı iken bios tuşuna baş ve usb flash bölümünü bul . Orda yeni indirdiğin bios gözükecek ztn. Indirirsin ordan .

Laptop bu cihaz.

Virtualize technology nin bios güncellemesiyle geleceğini sanmam ama yine de bios güncellemesinin içeriğini oku. Deneyimin yoksa bilgisayarcıya yaptır.

Virtualize Technology'nin BIOS güncellemesiyle geleceğini sanmam ama yine de BIOS güncellemesinin içeriğini oku. Deneyimin yoksa bilgisayarcıya yaptır.

Denedim UEFI ile ama BIOS'tan okumadı haliyle Windows 10 olmadığı için sistem açık iken de ayarlara giremedim oturumu kapatıp öyle bilmiyorum şu an bilgisayarcı da yapacağını zannetmem bir emülatör için vermek istemiyorum. Daha iyi bir emülatör bulsam vt güncellemesi zorunlu kılmayan güzel olacaktı.

Dekstop değil Muhammed.

Virtualize Technology'nin BIOS güncellemesiyle geleceğini sanmam ama yine de BIOS güncellemesinin içeriğini oku. Deneyimin yoksa bilgisayarcıya yaptır.

Ama Intel'in sitesinden indirdiğim yazılımda destekliyor gösteriyordu orayı bende anlamadım. Aslında BIOS ayarlarında o sekme olsaydı bunlarla uğraşmayacaktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…