K komali16 Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #1 Bilgisayarın BIOS sıfırlamak için pilini çıkarıp taktığımda böyle seçenekler çıktı. Ben ikinciyi seçtim. Herhangi bir sorun olur mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2019
Bilgisayarın BIOS sıfırlamak için pilini çıkarıp taktığımda böyle seçenekler çıktı. Ben ikinciyi seçtim. Herhangi bir sorun olur mu ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ocak 2019 #2 Hangisini seçtiğinizin pek önemi yok. Seçenekler sırasıyla şöyle: Varsayılan ayarları yükledikten sonra işletim sistemini başlat Varsayılan ayarları yükledikten sonra sistemi yeniden başlat Varsayılan ayarları yükledikten sonra sistemi yeniden başlatmak daha iyi olabilir. Artı 0 Eksi
Hangisini seçtiğinizin pek önemi yok. Seçenekler sırasıyla şöyle: Varsayılan ayarları yükledikten sonra işletim sistemini başlat Varsayılan ayarları yükledikten sonra sistemi yeniden başlat Varsayılan ayarları yükledikten sonra sistemi yeniden başlatmak daha iyi olabilir.