Şahsuvar Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 63 9 Nisan 2020 #1 Intel'in kendi sitesinde dolaşırken bu uygulamayı( kesin bir bilgim olmadığı için uygulama dedim) gördüm. Fakat ne işe yaradığını bilmediğim için yardıma ihtiyacım var. İndirmeli miyim ya da indirmemeli miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Intel'in kendi sitesinde dolaşırken bu uygulamayı( kesin bir bilgim olmadığı için uygulama dedim) gördüm. Fakat ne işe yaradığını bilmediğim için yardıma ihtiyacım var. İndirmeli miyim ya da indirmemeli miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 12 Mayıs 2020 #3 Ben de henüz bugün gördüm. Neye hizmet ediyor, ne işe yarıyor çok merak ediyorum. Daha önce kullanmış, indirmiş biri bizi aydınlatırsa harika olur. Artı 1 Eksi
Ben de henüz bugün gördüm. Neye hizmet ediyor, ne işe yarıyor çok merak ediyorum. Daha önce kullanmış, indirmiş biri bizi aydınlatırsa harika olur.