enba Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Flash belleğe Windows attım. Boot menüsünden SSD'yi seçtim ve böyle bir ekran geldi. Ne yapmam lazım? Tecrübem yok Anakartim UEFI destekliyor (Gigabyte B450-SH2 V2). Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Flash belleğe Windows attım. Boot menüsünden SSD'yi seçtim ve böyle bir ekran geldi. Ne yapmam lazım? Tecrübem yok Anakartim UEFI destekliyor (Gigabyte B450-SH2 V2).
Çözüm T T Tekin Alakuş 20 Haziran 2021 enba dedi: BIOS'taki ekran böyle düzeltmem gereken bir şey var mı? ( Bende şuan Windows 10 kurulu, Windows 8.1'e geçeceğim) Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enba dedi: BIOS'taki ekran böyle düzeltmem gereken bir şey var mı? ( Bende şuan Windows 10 kurulu, Windows 8.1'e geçeceğim) Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 20 Haziran 2021 #11 enba dedi: BIOS'taki ekran böyle düzeltmem gereken bir şey var mı? ( Bende şuan Windows 10 kurulu, Windows 8.1'e geçeceğim) Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
enba dedi: BIOS'taki ekran böyle düzeltmem gereken bir şey var mı? ( Bende şuan Windows 10 kurulu, Windows 8.1'e geçeceğim) Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS enba Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #12 Aldım yeniden başlatıyorum. Tekin Alakuş dedi: Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Aldım yeniden başlatıyorum. Tekin Alakuş dedi: Önyükleme seçeneği 2 yazanı en üste alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 20 Haziran 2021 #13 enba dedi: Aldım yeniden başlatıyorum. Genişletmek için tıkla... İmzanızda gördüm, neredeyse aynı sistemi kullanıyoruz. Sistemlerimizin 8.1 için sürücü desteği yok. Geçseniz de sürücü bulamayacaksınız. Artı 0 Eksi
enba dedi: Aldım yeniden başlatıyorum. Genişletmek için tıkla... İmzanızda gördüm, neredeyse aynı sistemi kullanıyoruz. Sistemlerimizin 8.1 için sürücü desteği yok. Geçseniz de sürücü bulamayacaksınız.
KS KS enba Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #14 Bu kadar kolaymış demek, geldi kurulum ekrani. Hepinize teşekkür ediyorum. Dosya Ekleri IMG_20210620_131032.jpg 180,7 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021 Artı 0 Eksi