berkeeren34 Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 91 1 Ekim 2020 #1 USB'ye Windows'umu yazdırdım ve BIOS'tan da USB'yi seçtim fakat görseldeki hatayı alıyorum ve hiçbir türlü de BIOS'a ve Windows'a giremiyorum. Sadece bu hatayı alıyorum. Dosya Ekleri 20201001_231947.jpg 70,1 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
USB'ye Windows'umu yazdırdım ve BIOS'tan da USB'yi seçtim fakat görseldeki hatayı alıyorum ve hiçbir türlü de BIOS'a ve Windows'a giremiyorum. Sadece bu hatayı alıyorum.
Çözüm Revivmeooi 2 Ekim 2020 USB'yi UEFI olarak hazırlamışsınız sisteminiz UEFI desteklemiyor sanırım. Rufus'dan yazdırırkan BIOS/MBR olarak yazdırın. Hedef sistemi UEFI yapmayın. erenkrgloglu dedi: BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi değil mi hocam?
USB'yi UEFI olarak hazırlamışsınız sisteminiz UEFI desteklemiyor sanırım. Rufus'dan yazdırırkan BIOS/MBR olarak yazdırın. Hedef sistemi UEFI yapmayın. erenkrgloglu dedi: BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi değil mi hocam?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 2 Ekim 2020 #2 Takılı olan sürücüyü çıkarıp tekrar denediğinizde normal şekilde BIOS veya Windows'a erişebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Takılı olan sürücüyü çıkarıp tekrar denediğinizde normal şekilde BIOS veya Windows'a erişebilirsiniz.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Ekim 2020 #3 GPT yerine MBR seçin. Rufusta tekrar USB'ye yazmanız gerek. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 2 Ekim 2020 #4 BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım. Artı 0 Eksi
BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 2 Ekim 2020 #5 USB'yi UEFI olarak hazırlamışsınız sisteminiz UEFI desteklemiyor sanırım. Rufus'dan yazdırırkan BIOS/MBR olarak yazdırın. Hedef sistemi UEFI yapmayın. erenkrgloglu dedi: BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi değil mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
USB'yi UEFI olarak hazırlamışsınız sisteminiz UEFI desteklemiyor sanırım. Rufus'dan yazdırırkan BIOS/MBR olarak yazdırın. Hedef sistemi UEFI yapmayın. erenkrgloglu dedi: BIOS/legacy yazmışsın orada zaten söylüyor sadece UEFI BIOS'ta legacy kurmaya çalışıyorsun flash belleği başka bir bilgisayardan UEFI yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Tam tersi değil mi hocam?