BIOS menüsünden Boot'a girilmiyor

akexdesouza

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bir aldım ve BIOS kurulumu yaparken boot menüsüne giremiyorum. Yeni bir USB bellek e Windows yüklersem sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
@akexdesouza Bu nasıl oluyor anlamadım. :) PC yeniyse ve FreeDOS ise tabii ki Windows vs kurmalısınız.

Yeni PC topladım pek bilgim yok monitör de sadece BIOS ekranına girebiliyorum BOOT a giremiyorum biraz araştırdım USB bellek e Windows yükleyip yapmamız gerekiyormuş bunları yaparsam bilgisayar çalışır mı?

Kardeşim bilgisayarında işletim sistemi yok mecbur işletim sistemi kurcan win 11 pro 23h2 isosunu Microsoftun sitesinden indir rufus adlı program var indir usb ye yazdır win 11i usb yi sonra pcye tak pcyi bios a gir boot kısımna gel usb 1.ye diski 2.ye al gerisi kolay ana ekrana gelince usb çıkar sonra yine biosa gir boot kısmına gir diski 1e usb yi 2 ye koy ve windows hazır yapmaya üşeniyorsan bilgisayarcıya sistem kurdur ama fiyat tuzlu.

Kardeşim bilgisayarında işletim sistemi yok mecbur işletim sistemi kurcan win 11 pro isosunu Microsoftun sitesinden indir rufus adlı program var indir usb ye yazdır win 11i usb yi sonra pcye tak pcyi bios a gir boot kısımna gel usb 1.ye diski 2.ye al gerisi kolay ana ekrana gelince usb çıkar sonra yine biosa gir boot kısmına gir diski 1e usb yi 2 ye koy ve windows hazır yapmaya üşeniyorsan bilgisayarcıya sistem kurdur ama fiyat tuzlu.
23H2 ile başlasa bence daha iyi olur. Malum, 24H2 bazı sistemlerde sorunlu.

Kardeşim bilgisayarında işletim sistemi yok mecbur işletim sistemi kurcan win 11 pro 23h2 isosunu Microsoftun sitesinden indir rufus adlı program var indir usb ye yazdır win 11i usb yi sonra pcye tak pcyi bios a gir boot kısımna gel usb 1.ye diski 2.ye al gerisi kolay ana ekrana gelince usb çıkar sonra yine biosa gir boot kısmına gir diski 1e usb yi 2 ye koy ve windows hazır yapmaya üşeniyorsan bilgisayarcıya sistem kurdur ama fiyat tuzlu.

Kardeşim bilgisayarında işletim sistemi yok mecbur işletim sistemi kurcan win 11 pro 23h2 isosunu Microsoftun sitesinden indir rufus adlı program var indir usb ye yazdır win 11i usb yi sonra pcye tak pcyi bios a gir boot kısımna gel usb 1.ye diski 2.ye al gerisi kolay ana ekrana gelince usb çıkar sonra yine biosa gir boot kısmına gir diski 1e usb yi 2 ye koy ve windows hazır yapmaya üşeniyorsan bilgisayarcıya sistem kurdur ama fiyat tuzlu

Doğru kardeşim yazıyı düzliyeceğim
Bende acaba PC yi yanlış mı topladım diye düşünüyorum. yani USB bellek e Windows yüklendikten sonra kendim hallederim diyorsunuz.kusuruma bakmayın pek bilgim yokta.

Bende acaba PC'yi yanlış mı topladım diye düşünüyorum. Yani USB bellek e Windows yüklendikten sonra kendim hallederim diyorsunuz. Kusuruma bakmayın pek bilgim yokta.

Orada klavye seççen disk yaplandırcan gel oradan hepsini sil yeni disk oluşuturcan tıkla devam edecek ondan sonra kendikedine Windows'u yüklecek sonra bölge seççen Wi-Fi'ya bağlican şifre koycan Microsoft hesabımla giriş yapancan sonra bir şey çıkacak bilgisayar hazırlanıyor diye bir şey çıkacak sonra Windows'a girecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı