A akexdesouza Zeptopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar ben yeni bir aldım ve BIOS kurulumu yaparken boot menüsüne giremiyorum. Yeni bir USB bellek e Windows yüklersem sorun çözülür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Arkadaşlar ben yeni bir aldım ve BIOS kurulumu yaparken boot menüsüne giremiyorum. Yeni bir USB bellek e Windows yüklersem sorun çözülür mü?
Pcsevenadam Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #11 turko35408 dedi: Hocam PC'yi alırken Windows ta almadıysanız -ki genellikle alınmaz- hazırlayın USB bellek kuruluma başlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten onu diyorum knk hemde detaylı Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam PC'yi alırken Windows ta almadıysanız -ki genellikle alınmaz- hazırlayın USB bellek kuruluma başlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten onu diyorum knk hemde detaylı
KS KS A akexdesouza Zeptopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #12 turko35408 dedi: Hocam PC'yi alırken Windows ta almadıysanız -ki genellikle alınmaz- hazırlayın USB bellek kuruluma başlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yarın yapacam inşallah olur Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam PC'yi alırken Windows ta almadıysanız -ki genellikle alınmaz- hazırlayın USB bellek kuruluma başlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yarın yapacam inşallah olur
Pcsevenadam Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 akexdesouza dedi: Teşekkürler yarın yapacam inşallah olur Genişletmek için tıkla... İnşallah Artı 0 Eksi
KS KS A akexdesouza Zeptopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #14 Pcsevenadam dedi: İnşallah Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tamircisinin yanına gittim sistemi kurdum eve getirdim fakat wi-fi ye bağlanmıyorum miracast yok diyor ve galiba kablo ile bağlamam gerek ama wi-fi yi de bilgisayar ın yanına getirmem mümkün değil başka bir şekilde nasıl bağlarım Artı 0 Eksi
Pcsevenadam dedi: İnşallah Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tamircisinin yanına gittim sistemi kurdum eve getirdim fakat wi-fi ye bağlanmıyorum miracast yok diyor ve galiba kablo ile bağlamam gerek ama wi-fi yi de bilgisayar ın yanına getirmem mümkün değil başka bir şekilde nasıl bağlarım