BIOS nasıl güncellenir?

0xtalha.eth

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba BIOS sürümünün ekranı çok eski retro gözüküyor. CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve -güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz teşekkürler.

CPU-Z'den anakartının sürümüne bakabilirsin. Güncel değil ise güncellersin.

Eğer güncel değil ise, uzun süredir güncellemediysen güncelle.

Son düzenleme:
Artı -4 Eksi
Anakart veya dizüstünüzün modeline göre YouTube'ta Technopat'ın rehberlerini bulabilirsiniz.
Hepsi kısa ve öz şekilde gösterilmiş durumda.

Merhaba BIOS sürümünün ekranı çok eski retro gözüküyor. CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz Teşekkürler.
Anakartınızın marka ve modelini belirtir misiniz?

Genellikle BIOS güncellemesi yapıldığı takdirde bahsettiğiniz farklı tema ve özellikler gelmez. BIOS'un UEFI olup olmadığı ve desteklediği özelliklere bağlı olarak bu durum değişir.

Laptop marka ve modeliniz nedir?

ASUS k 555U.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU-Z'den anakartının sürümüne bakabilirsin. Güncel değil ise güncellersin.

Eğer güncel değil ise, uzun süredir güncellemediysen güncelle.

Performans artışı olur mu oyunlarda sistem hızlanırmı evet uzun süredir bu konularda bilgim yoktu güncel değil gibi.

Artış artıştır sıkıntı yok:)

Bu programdan BIOS sürümüne bak;

Buradan da güncel BIOS'u indir;

Artı -4 Eksi
Artış artıştır sıkıntı yok:)
Bilgisayarınızın modeli K55U değil, K55UB değil mi?

Doğru ise en son 06/06/2019 tarihinde BIOS güncellemesi gelmiş. CPU-Z programı ile BIOS sürümüne bakar mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı