Merhaba BIOS sürümünün ekranı çok eski retro gözüküyor. CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz Teşekkürler.
CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve -güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz teşekkürler.
Merhaba BIOS sürümünün ekranı çok eski retro gözüküyor. CPU ayarları ekran kartı ayarları gibi kısımları bulamadım. Bunu güncellemem gerekir mi ve güncelledikten sonra CPU RAM fan hızı vb ayarları nasıl ayarlarım? Laptop kullanıyorum. İlk defa BIOS'a giriyorum. Yardım ederseniz Teşekkürler.
Genellikle BIOS güncellemesi yapıldığı takdirde bahsettiğiniz farklı tema ve özellikler gelmez. BIOS'un UEFI olup olmadığı ve desteklediği özelliklere bağlı olarak bu durum değişir.
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...