egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.091 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 17 Mayıs 2022 #1 Yeni işlemci aldığım için anakartımın BIOS'unu güncellemem gerekiyor fakat nasıl yapacağımı anlamadım. BIOS nasıl güncellenir? Anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Yeni işlemci aldığım için anakartımın BIOS'unu güncellemem gerekiyor fakat nasıl yapacağımı anlamadım. BIOS nasıl güncellenir? Anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2022 #2 Şuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 Youtube'da bir sürü video mevcut. İşletim Sistemi yazdırır gibi BIOS güncellemesi yazacaksın USB'ye. Artı 0 Eksi
KS KS egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.091 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 17 Mayıs 2022 #4 Rosalind dedi: Şuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Youtube'da bir sürü video mevcut. İşletim Sistemi yazdırır gibi BIOS güncellemesi yazacaksın USB'ye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI'ın kendi sitesinde bu video mevcut, buna göre yapsam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Şuna bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Youtube'da bir sürü video mevcut. İşletim Sistemi yazdırır gibi BIOS güncellemesi yazacaksın USB'ye. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI'ın kendi sitesinde bu video mevcut, buna göre yapsam sorun olur mu?