BIOS olmadan PC açılır mı?

Needprus32

Decapat
Bilgisayarımın ekranında görüntü yok ancak Mouse'a ışık gidiyor. Fanlar çalışıyor ve HDD ışığı yanmıyor elimde başka ekran kartları vardı ve denedim onboard denedim olmadı farklı RAM denedim olmadı PSU kısa devre yapmadı denedim işlemciye bir müdahale bulunmadı CMOS reset BIOS pilini saatlerce dışarıda bıraktım sorum şu BIOS pili yüzünden mi?

Şimdi yapmanız gereken bios pilini yerine takmak ve bilgisayarı minimum donanımla başlatmayı denemek. Yani sadece cpu ve ram takılı olsun. Sata bağlantılarını ve ekran kartını sökün. Anakarttan monitöre giden kablonun sağlamlığından emin olun. Minimum donanımla başlatabilirseniz tek tek donanımları ekleyerek ilerleyin.

Şimdi yapmanız gereken bios pilini yerine takmak ve bilgisayarı minimum donanımla başlatmayı denemek. Yani sadece cpu ve ram takılı olsun. Sata bağlantılarını ve ekran kartını sökün. Anakarttan monitöre giden kablonun sağlamlığından emin olun. Minimum donanımla başlatabilirseniz tek tek donanımları ekleyerek ilerleyin.
Anakartım sanırsam bozulmuş her şeyi denemememe rağmen çalışmıyor
Devam ederek gittikten sonra halen olmuyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı