Hocam ben yanlış anladım galiba, arkadaş onboard ekran kartına ayrılan belleği mi değiştirmek istiyor?Evet, her üretici bu ayarı sunmuyor.
Abi Benim am a10 9600p işmlemcim r7 m340 ekran kartım varEvet, her üretici bu ayarı sunmuyor.
O da olur ama herkez mümkün değil diyorHocam ben yanlış anladım galiba, arkadaş onboard ekran kartına ayrılan belleği mi değiştirmek istiyor?
Kral Laptop kullanıyorumTam anlayamadım ama başka ekran kartı var onu mu kullanamıyorsunuz? Anladığım kadarıyla onboard grafik birimi değişmez. Değişmesi için işlemci değişmesi lazım.
Şöyle söyliyim yaklaşık 1 aydır bu sorunun çözümünü arıyorum Driverlar güncel her gün bakıyorum zaten onun dışında driver programına girip oyunu performans moduna da alıyorum ama gta v ayarlarında 4096 MB yazması gereken vram yerinde 512 MB yazıyorOyunlarda R7 M340 Kullanma
Merhaba arkadaşlar; Şimdi size ilk önce AMD Radeon'da genel bakışın resmini göstereyim: 4 GB olan ekran kartımın resmide aşağıdadır: Bu da diğer ekran kartı; Bu da görev yöneticisinden bir fotoğraf; Görev yöneticisinden anladığım kadarıyla 512 MB'lık olan, yani bu ekran kartı devrede...www.technopat.net
Üstteki konuyu incele.
Ayrıca o ayar sürücü içinden de yapılıyor, sürücünü son sürüme güncelleyip oradan yapmayı dene.
Oyunlarda R7 M340 Kullanma
Merhaba arkadaşlar; Şimdi size ilk önce AMD Radeon'da genel bakışın resmini göstereyim: 4 GB olan ekran kartımın resmide aşağıdadır: Bu da diğer ekran kartı; Bu da görev yöneticisinden bir fotoğraf; Görev yöneticisinden anladığım kadarıyla 512 MB'lık olan, yani bu ekran kartı devrede...www.technopat.net
Üstteki konuyu incele.
Ayrıca o ayar sürücü içinden de yapılıyor, sürücünü son sürüme güncelleyip oradan yapmayı dene.
Oyunlarda R7 M340 Kullanma
Üstteki konuyu incele.
Gördüğünüz gibi ilk 6 GPU nun hepsi R7 M340 ı temsil ediyor yani programda öyle gösteriyorduŞöyle söyliyim yaklaşık 1 aydır bu sorunun çözümünü arıyorum Driverlar güncel her gün bakıyorum zaten onun dışında driver programına girip oyunu performans moduna da alıyorum ama gta v ayarlarında 4096 MB yazması gereken vram yerinde 512 MB yazıyor
![]()
![]()
Abi GTA V ve ROCKET LEAGUE de ilk 6 gpu yani r7 m340 yüzde 0 ama tek cs go da hepsi çalıştı neden böyle oluyor gta v te çalışmıyo ve grafik ayarlarında gözükmüyo ben bu soruya yanıt istiyorumEvet, her üretici bu ayarı sunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.