BIOS Onboard Ekran Kartı Ayarı

Evet, her üretici bu ayarı sunmuyor.
Abi Benim am a10 9600p işmlemcim r7 m340 ekran kartım var
Ama ne kadar her şeyi performansa da çeksem işe yaramıyor gta v te bile r5 graphics kullanıyorum şöyle gösteriyim
1589306453404.png

Hocam ben yanlış anladım galiba, arkadaş onboard ekran kartına ayrılan belleği mi değiştirmek istiyor?
O da olur ama herkez mümkün değil diyor
Tam anlayamadım ama başka ekran kartı var onu mu kullanamıyorsunuz? Anladığım kadarıyla onboard grafik birimi değişmez. Değişmesi için işlemci değişmesi lazım.
Kral Laptop kullanıyorum
HP 15-ba010nt

Üstteki konuyu incele.

Ayrıca o ayar sürücü içinden de yapılıyor, sürücünü son sürüme güncelleyip oradan yapmayı dene.

Üstteki konuyu incele.

Ayrıca o ayar sürücü içinden de yapılıyor, sürücünü son sürüme güncelleyip oradan yapmayı dene.
Şöyle söyliyim yaklaşık 1 aydır bu sorunun çözümünü arıyorum Driverlar güncel her gün bakıyorum zaten onun dışında driver programına girip oyunu performans moduna da alıyorum ama gta v ayarlarında 4096 MB yazması gereken vram yerinde 512 MB yazıyor

Üstteki konuyu incele.

1589307040762.png

Üstteki konuyu incele.

1589307507404.png

Şöyle söyliyim yaklaşık 1 aydır bu sorunun çözümünü arıyorum Driverlar güncel her gün bakıyorum zaten onun dışında driver programına girip oyunu performans moduna da alıyorum ama gta v ayarlarında 4096 MB yazması gereken vram yerinde 512 MB yazıyor

1589307040762.png

1589307507404.png
Gördüğünüz gibi ilk 6 GPU nun hepsi R7 M340 ı temsil ediyor yani programda öyle gösteriyordu
Bakar Mısınız
Evet, her üretici bu ayarı sunmuyor.
Abi GTA V ve ROCKET LEAGUE de ilk 6 gpu yani r7 m340 yüzde 0 ama tek cs go da hepsi çalıştı neden böyle oluyor gta v te çalışmıyo ve grafik ayarlarında gözükmüyo ben bu soruya yanıt istiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı