İnternettem kafama göre fotoğraf çekip atmadım bu benim kendi BIOS'um ve telefonumla çektim bu fotoğrafı. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ayrıca tüm bilgisayar parçalarım sanırım imza denilen yerde yazıyor bu yüzden onu yazmaya gerek duymadım.İnternetten kafanıza göre bir foto bulup buraya atmadıysanız orada Gen 2 yazıyor. Eğer düşündüğümü yaptıysanız sorunuzda neden anakart modeliniz yok diye düşünüyorum çünkü anakart modelinizi söylemezseniz size nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz sorusu doğuyor kafamda.
O kadar mesajın var güzel kardeşim, kuralları hiç mi okumadın?İnternettem kafama göre fotoğraf çekip atmadım bu benim kendi BIOS'um ve telefonumla çektim bu fotoğrafı. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ayrıca tüm bilgisayar parçalarım sanırım imza denilen yerde yazıyor bu yüzden onu yazmaya gerek duymadım.
Şimdi sorum şu ben PCI-e Speed'i ASUS B-550 E Gaming anakartında nereden Gen 2 diye ayarlayacağım?
Bu ayarı yükseğe ayarlamanın ısı vb. şeylere etkisi olur mu?Advanced > Onboard Devices Configuration altından her bir portun hızını Auto yerine istediğiniz gibi ayarrlayabilirsiniz:
Eki Görüntüle 1155749
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.