Çözüldü BIOS piline çıkartma yapıştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B550-F anakartım var. Kutu içeriğinden çeşit çeşit çıkartmalar da çıkıyor. Bu çıkartmalardan birkaçının yanında battery sticker ibaresi vardı. Baktığımda da BIOS pilinin metalik görüntüsü yerine mat siyah üzerine beyaz ROG gözü daha şık olur gibi geldi. BIOS pili pek ısınan bir birim değil, verdiklerine göre pek de problem oluşturmaz gibi ama yine de danışmadan iş yapmak istemedim. Herhangi sorun yaratır mı bunu yapıştırmam?

Arkadaşlar ASUS ROG STRIX B550-F anakartım var. Kutu içeriğinden çeşit çeşit çıkartmalar da çıkıyor. Bu çıkartmalardan birkaçının yanında battery sticker ibaresi vardı. Baktığımda da BIOS pilinin metalik görüntüsü yerine mat siyah üzerine beyaz ROG gözü daha şık olur gibi geldi. BIOS pili pek ısınan bir birim değil, verdiklerine göre pek de problem oluşturmaz gibi ama yine de danışmadan iş yapmak istemedim. Herhangi sorun yaratır mı bunu yapıştırmam?

Bir şey olmaz. Benim BIOS pilimin üzerinde de var.

Hiçbir sıkıntı oluşturmaz benim BIOS pilimim üstünde de var. Zaten öyle bir şey olsa ASUS MSI gibi firmalar böyle bir şey göndermez. Ama bence çok gereksiz bir şey zaten görmeniz pek mümkün değil BIOS pilini bence gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı