Çözüldü BIOS pilini çıkartıp takmama rağmen görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kwengface

Kilopat
İyi günler dün gece bilmeden BIOS'tan CSM Support'u kapattim ya da açtım emin değilim kaydedip çıktığımda açılmadı resetlenmesi için bende BIOS pilini çıkartıp bir süre bekledikten sonra geri taktım ama hiçbir şekilde PC'ye görüntü gelmiyor işlemci ve ekran kartı fanları bir süre dönüp geri kapanıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Anakartı bozmuşum çalışmamasının sebebi buymuş yeni anakarta geçtim konu kilitli yorum yazan arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

BIOS piliyle görüntünün ilgisinin olacağını sanmıyorum ekran kartını çıkarım direkt anakarta görüntü bağlayın eğer görüntü gelirse ya kartınız bozulmuştur ya da tam yerine oturmamıştır.

Denedim sonuç aynı hiçbir şekilde fare ve klavye çalışmıyor görüntü yok belli süre sonra fanlar duruyor.

Anakartı bozmuşum çalışmamasının sebebi buymuş yeni anakarta geçtim konu kilitli yorum yazan arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…