Bios pilini söktüm Windows açılmıyor

allaturca

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Yeni RAM almıştım RAM'ı çıkarıp taktım. Sonra, Bios pilini 5 dakikalığına çıkarmıştım, geri taktım bilgisayarı açınca Bios sayfası açılıyor. Windows bios'ta gözüküyor açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios`a giriniz. Bios`da altta üstte kısayollar olacaktır. Default yazanın yanında hangi kısayol yazıyorsa onu tuşlayın ve kaydedip çıkınız. İyi sosyaller.

BIOS pilini çıkartınca zaten fabrika ayarlarına otomatik döner. Diğer üyelerin yazdığı gibi varsayılan ayarlarına alıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Herhangi bir bilginiz yoksa BIOS ayarlarını karıştırmayın. Ekstra olarak başka bir hata verirse tekrar buraya yorum olarak belirtiniz. :)

Bios pilini cikarip taktindan sonra bilgisayar bios menusunde takilip kaliyor windows acılmıyor lutfen yardim ne yapacagim :(

Açılışta F1 veya F2 yazıyor mu? Pili çıkarınca saat değişmiştir. BİOS açılınca F10 yap büyük ihtimal açılır.

Dediklerinizi Yaptim yinede biostan başlıyor başka ne yapmam
1446653909572-63872856.jpg
lazım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı