Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 29 Aralık 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir sorunum var. BIOS ekranı gözükmüyor da acaba BIOS pili mi bitti nasıl anlayabilirim bittiyse? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir sorunum var. BIOS ekranı gözükmüyor da acaba BIOS pili mi bitti nasıl anlayabilirim bittiyse?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Aralık 2023 #2 Pille bir alakası yok, HDMI üzerinden görüntü vermiyor demek ki BIOS'a. Artı 0 Eksi
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 29 Aralık 2023 #3 revivality dedi: Pille bir alakası yok, HDMI üzerinden görüntü vermiyor demek ki BIOS'a. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim bu sorunu? PC'de DVI to HDMI kablo var TV'de sadece HDMI kablo vardı. Moltreach dedi: Nasıl çözebilirim bu sorunu? PC'de DVI to HDMI kablo var TV'de sadece HDMI kablo vardı. Genişletmek için tıkla... Vgi kabloyla açsam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
revivality dedi: Pille bir alakası yok, HDMI üzerinden görüntü vermiyor demek ki BIOS'a. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim bu sorunu? PC'de DVI to HDMI kablo var TV'de sadece HDMI kablo vardı. Moltreach dedi: Nasıl çözebilirim bu sorunu? PC'de DVI to HDMI kablo var TV'de sadece HDMI kablo vardı. Genişletmek için tıkla... Vgi kabloyla açsam sorun olur mu?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.595 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Aralık 2023 #4 Moltreach dedi: Vgi kabloyla açsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Vgi kabloyla açsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Aralık 2023 #5 revivality dedi: VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. revivality dedi: VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü. Genişletmek için tıkla... VGA kabloyu bulamadım bunun başka çözümü var mıdır? Çok sıkıntı yaratıyor bana. Son düzenleme: 29 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
revivality dedi: VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. revivality dedi: VGA ile alabilirsin muhtemelen görüntü. Genişletmek için tıkla... VGA kabloyu bulamadım bunun başka çözümü var mıdır? Çok sıkıntı yaratıyor bana.