BIOS resetlenmiyor

Evet yukarıda arkadaşın dediği gibi ya flashback ile BIOS yazacaksınız ya da servise göndereceksiniz. Ben servise gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Anakartı kurtardıktan sonra yapmanız gerekenleri yukarıda belirttim. Ama flashback ile güncel BIOS kurarsanız güncellemeye gerek kalmaz. Bazı servisler güncel BIOS kurmayabiliyor servise gönderirseniz daha sonra BIOS'un güncel olup olmadığını kontrol edin.

Benim monitöre görüntü gelmiyor. Sadece fanlar dönüyor. Ama yine de flashla halledebilir miyim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönderemiyorum suanlık bu yüzden evden yapmak istiyorum eğer Discord gibi bir adresiniz varsa ve yardımcı olacak zamanınızda varsa Discord adresinizden yardımcı olur musunuz?

@Mithat Berhan nasıl yapacağım hakkında bilgim yok. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönderemiyorum suanlık bu yüzden evden yapmak istiyorum eğer Discord gibi bir adresiniz varsa ve yardımcı olacak zamanınızda varsa Discord adresinizden yardımcı olur musunuz?

@Mithat Berhan nasıl yapacağım hakkında bilgim yok. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Anakartınızın revizyon numarasını kontrol edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı