BIOS sıfırlama sonrası bilgisayar çok geç açılıyor

BIOS sıfırlama sadece BIOS ayarlarını varsayılan konumlarına çevirir, eski sürüme döndürmez, ayrıca sorunun BIOS altından bir ayar nedeni ile olduğunu sanmıyorum.
Çok yorucu hala bekliyorum 12 dakikadır noktalar dönüyor. Şuan Windows Adata SU 630 SSD'me kurulu Samsung 860 Evo aldım hiçbir dosya kaybı yaşamadan Windows'u Samsung SSD'me kurabilir miyim?

Yeni SSD ile boot ederseniz çakışma olmayacaktır, ayrıca kurulun sırasında ADATA SSD'yi çıkarın.

Yeni SSD ile boot ederseniz çakışma olmayacaktır, ayrıca kurulun sırasında ADATA SSD'yi çıkarın.
Olmadı onarımı kapatmak. Sanırım bir flash alıp yeni Windows'u kurmam gerek.
Olmadı onarımı kapatmak. Sanırım bir flash alıp yeni Windows'u kurmam gerek.
Adata SSD'yi söküp, bilgisayar yeni gelmiş gibi Windows kurduktan sonra sorunsuz devam edebilir miyim kullanmaya? Adata'daki Windows ne olacak? Bilgisayarımdaki oyunları kullanmaya devam edebilecek miyim tekrardan indirme yapmadan?Sorumun cevabını bulamadığım için tekrardan size sormak istedim kusura bakmayın. @MayCrasH

Son düzenleme:
  1. ADATA SSD ile işletim sistemini açın.
  2. Samsung SSD de olan oyunları ADATA SSD'ye kopyalayın.
  3. Windows kurulum belleğinizi hazırlayın sistemi kapatın.
  4. ADATA SSD'yi çıkarın.
  5. İşletim sistemini Samsung SSD üstüne kurun.
  6. BIOS Boot altından Samsung SSD'yi birinci sıraya alın.
  7. ADATA SSD'yi geri takın verileri Samsung SSD'ye kopyalayın.
  8. ADATA SSD'yi sıfırlayın.
Yapacağınız işlemini sıraladım sırayı bozmadan yapmaya çalışın.

(ADATA SSD'yi çıkartma nedenim; yanlışlıkla verilerinizi kurulum sırasında biçimlendirmeden kaçınmanız için)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı