Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben BIOS'u aciyorum ama sifre istiyor ne yapacagim? Windows'uma ana ekranima ulasabiliyorum format aticaktim sifre sordu. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Arkadaşlar merhaba. Ben BIOS'u aciyorum ama sifre istiyor ne yapacagim? Windows'uma ana ekranima ulasabiliyorum format aticaktim sifre sordu.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Ağustos 2021 #2 BIOS pilini söküp tekrar takmayı deneyebilir misin?
Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: BIOS pilini söküp tekrar takmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla felan çözümü yokmu?
ItsAllGoodman dedi: BIOS pilini söküp tekrar takmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla felan çözümü yokmu?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Ağustos 2021 #4 Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla felan çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur yapmak zorundasınız.
Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla felan çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur yapmak zorundasınız.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla falan çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... BIOS pllini çıkarıp 10 saniye bekle ve beklerken sistemi aç ve kapat 10 saniye sonra tekrar takıp sistemi aç bundan başka çözüm yok. Çok zor bir işlemde değil.
Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamarla falan çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... BIOS pllini çıkarıp 10 saniye bekle ve beklerken sistemi aç ve kapat 10 saniye sonra tekrar takıp sistemi aç bundan başka çözüm yok. Çok zor bir işlemde değil.
Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #6 342524 dedi: Hocam mecbur yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?. Bunu görmüştüm ama sizede sormak istedim burda uygulamadan bahsediyor bununla cozebilirmiyim?
342524 dedi: Hocam mecbur yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?. Bunu görmüştüm ama sizede sormak istedim burda uygulamadan bahsediyor bununla cozebilirmiyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Ağustos 2021 #7 Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamalarla falan çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Tek yapman gereken yerinden çıkarıp tekrar takman. 5 saniye sürecek.
Barlax dedi: Hayir parcalarla oynayamam uygulamalarla falan çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Tek yapman gereken yerinden çıkarıp tekrar takman. 5 saniye sürecek.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Ağustos 2021 #8 Barlax dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?. Bunu görmüştüm ama sizede sormak istedim burda uygulamadan bahsediyor bununla cozebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamalarla çözmeniz sağlıklı olmaz. @mrht1234 hocamınız dediğini yapın.
Barlax dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?. Bunu görmüştüm ama sizede sormak istedim burda uygulamadan bahsediyor bununla cozebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamalarla çözmeniz sağlıklı olmaz. @mrht1234 hocamınız dediğini yapın.
Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #9 ItsAllGoodman dedi: Tek yapman gereken yerinden çıkarıp tekrar takman. 5 saniye sürecek. Genişletmek için tıkla... Bios pili nerde youtbede videolari varmi?
ItsAllGoodman dedi: Tek yapman gereken yerinden çıkarıp tekrar takman. 5 saniye sürecek. Genişletmek için tıkla... Bios pili nerde youtbede videolari varmi?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Ağustos 2021 #10 Barlax dedi: Bios pili nerde youtbede videolari varmi? Genişletmek için tıkla... Bios pili bu. Dosya Ekleri download.jpg 14,4 KB · Görüntüleme: 24