A amonluxe Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Merhaba şu an format atacağım ama BIOS'tan format USB'sini öne almam lazımmış hardiskten önde olmalıyımış ama bioş şifremi bilmiyorum PC falan sökemem. Yok mu çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
Merhaba şu an format atacağım ama BIOS'tan format USB'sini öne almam lazımmış hardiskten önde olmalıyımış ama bioş şifremi bilmiyorum PC falan sökemem. Yok mu çözümü?
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 606 Çözümler 7 11 Mart 2025 #2 BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Tek çözümü bu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Tek çözümü bu diye biliyorum.
KS KS A amonluxe Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 konichiwas dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Tek çözümü bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilginiz varsa CMOS de animator V3 nasıl kullanılır? Artı 0 Eksi
konichiwas dedi: BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Tek çözümü bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilginiz varsa CMOS de animator V3 nasıl kullanılır?