Xalmares Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Selam. Eski laptopumda BIOS şifresi olduğunu fark ettim. Windows'a erişimim var. Ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 28 Ocak 2022 #2 Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? Bilgisayar açılırken Del tuÅuna basmanıza raÄmen BIOS'a giremediyseniz bu rehberimizle Windows'tan kolayca BIOS ekranına eriÅebilirsiniz. www.technopat.net
Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? Bilgisayar açılırken Del tuÅuna basmanıza raÄmen BIOS'a giremediyseniz bu rehberimizle Windows'tan kolayca BIOS ekranına eriÅebilirsiniz. www.technopat.net
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #3 Bilgisayar açılırken arda arda F2'ye basın ve karşınıza BIOS gelecek orada Security kısmına gelib BIOS şifrenizi kaldırebilirsiniz.
Bilgisayar açılırken arda arda F2'ye basın ve karşınıza BIOS gelecek orada Security kısmına gelib BIOS şifrenizi kaldırebilirsiniz.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 28 Ocak 2022 #4 Elektrikos dedi: Bilgisayar açılırken arda arda F2'ye basın ve karşınıza BIOS gelecek orada Security kısmına gelib BIOS şifrenizi kaldırebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şifresi varsa bios a nasıl girip kaldıracak?
Elektrikos dedi: Bilgisayar açılırken arda arda F2'ye basın ve karşınıza BIOS gelecek orada Security kısmına gelib BIOS şifrenizi kaldırebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şifresi varsa bios a nasıl girip kaldıracak?
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #5 avis1 dedi: Şifresi varsa BIOS'a nasıl girip kaldıracak? Genişletmek için tıkla... Windows'a erişimi var demiş demek ki bilgisayar açılırken 1-inci bilgisayar BIOS şifresini ister sonra Windows'u açar.
avis1 dedi: Şifresi varsa BIOS'a nasıl girip kaldıracak? Genişletmek için tıkla... Windows'a erişimi var demiş demek ki bilgisayar açılırken 1-inci bilgisayar BIOS şifresini ister sonra Windows'u açar.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 28 Ocak 2022 #6 Windows'la BIOS'un ne ilgisi var? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Elektrikos Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #7 avis1 dedi: Windows'la BIOS'un ne ilgisi var? Genişletmek için tıkla... Ben de BIOS şifresini kullandım birinci bende şifre istedi, sonra Windows'u açtı, bende de öyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
avis1 dedi: Windows'la BIOS'un ne ilgisi var? Genişletmek için tıkla... Ben de BIOS şifresini kullandım birinci bende şifre istedi, sonra Windows'u açtı, bende de öyle oldu.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.506 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ocak 2022 #8 Elektrikos dedi: Windows'a erişimi var demiş demek ki bilgisayar açılırken 1-inci bilgisayar BIOS şifresini ister sonra Windows'u açar. Genişletmek için tıkla... Windows ile BIOS'un uzaktan yakından alakası yok. Konuyu doğru oku yada Troll yapıyorsan yapma lütfen.
Elektrikos dedi: Windows'a erişimi var demiş demek ki bilgisayar açılırken 1-inci bilgisayar BIOS şifresini ister sonra Windows'u açar. Genişletmek için tıkla... Windows ile BIOS'un uzaktan yakından alakası yok. Konuyu doğru oku yada Troll yapıyorsan yapma lütfen.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 28 Ocak 2022 #9 Elektrikos dedi: Ben de BIOS şifresini kullandım birinci bende şifre istedi, sonra Windows'u açtı, bende de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz konularda mesaj yazmayın. Anladım en çok siz biliyorsunuz. Ama yanlış biliyorsunuz.
Elektrikos dedi: Ben de BIOS şifresini kullandım birinci bende şifre istedi, sonra Windows'u açtı, bende de öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bilmediğiniz konularda mesaj yazmayın. Anladım en çok siz biliyorsunuz. Ama yanlış biliyorsunuz.