Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Temmuz 2023 #1 BIOS'um güncel mi? Güncel değilse nasıl güncelleyeceğim? Rehber okudum ama anlamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2 KB · Görüntüleme: 74
Çözüm A1peren 10 Temmuz 2023 YardimDestek dedi: Düzeltmiş herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler haber verdiğin için. Qualty dedi: Anakart modelinin gerektiğini bilmiyorum anakartım BIOSTAR H510MH/E 2.0 Genişletmek için tıkla... BIOS güncel değil. Buradan indirebilirsin: https://www.biostar.com.tw/upload/Bios/H51HRC21.BSS
YardimDestek dedi: Düzeltmiş herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler haber verdiğin için. Qualty dedi: Anakart modelinin gerektiğini bilmiyorum anakartım BIOSTAR H510MH/E 2.0 Genişletmek için tıkla... BIOS güncel değil. Buradan indirebilirsin: https://www.biostar.com.tw/upload/Bios/H51HRC21.BSS
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 10 Temmuz 2023 #21 Qualty dedi: BIOS Update üzerinden yaptım bir sorun olur mu? Güncellendi. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde yine BIOS versiyon fotoğrafını atın. Yeniden başlatıp atın daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: BIOS Update üzerinden yaptım bir sorun olur mu? Güncellendi. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde yine BIOS versiyon fotoğrafını atın. Yeniden başlatıp atın daha iyi olur.
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Temmuz 2023 #22 YardimDestek dedi: Aynı şekilde yine BIOS versiyon fotoğrafını atın. Yeniden başlatıp atın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olur mu? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 1,9 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
YardimDestek dedi: Aynı şekilde yine BIOS versiyon fotoğrafını atın. Yeniden başlatıp atın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olur mu?
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 10 Temmuz 2023 #23 Qualty dedi: Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmuş hocam başarmışsınız Bilgisayarınızı iyi kullanmanız dileğiyle iyi günler. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmuş hocam başarmışsınız Bilgisayarınızı iyi kullanmanız dileğiyle iyi günler.
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Temmuz 2023 #24 @A1peren @YardimDestek Yardım için teşekkürler. Konum kapanabilir ve şu konuma da bakabilir misiniz bilginiz varsa? Valorant "Critical error" verip çöküyor Valorant sürekli çöküyor bazen Critical error veriyor. Sürekli çöküyor. Ne yapmam gerek? www.technopat.net BIOS'u güncelledikten sonra sürekli trottling oluyor ama 70 derecelerde ne yapmam lazım? BIOS ayarlarını yaptım düzeldi. Son düzenleme: 10 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
@A1peren @YardimDestek Yardım için teşekkürler. Konum kapanabilir ve şu konuma da bakabilir misiniz bilginiz varsa? Valorant "Critical error" verip çöküyor Valorant sürekli çöküyor bazen Critical error veriyor. Sürekli çöküyor. Ne yapmam gerek? www.technopat.net BIOS'u güncelledikten sonra sürekli trottling oluyor ama 70 derecelerde ne yapmam lazım? BIOS ayarlarını yaptım düzeldi.