Anakart üzerinde var olan BIOS yedeklenebilir mi? Anakart internet sitesinde güncel BIOS sürümü var. Hali hazırdaki BIOS'un dosyası sayfada yok. Bir aksilik olursa tekrar eski sürüme dönmek için yedeklemek istiyorum. Bu mümkün mü?
Universal BIOS Backup Toolkit can identify and back up most known BIOS to a file that can be restored later. All you need to do is choose "read, backup and exit," and that's all there is to it.
Universal BIOS Backup Toolkit can identify and back up most known BIOS to a file that can be restored later. All you need to do is choose "read, backup and exit," and that's all there is to it.
Universal BIOS Backup Toolkit Bilgisayarınızın BIOS'unu yedeklemeye yarayan yazılım. https://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/Universal-BIOS-Backup-ToolKit.shtml Not: Bazı güvenlik yazılımları virüs olarak algılayabilirler, yanlış alarmdan başka bir şey değildir.
Evet, programı oradan almıştım. Oradaki link kırıktı. @noname92 CPU-Z > Tools kısmında Save BIOS gördüm, onu da deneyebilirsiniz. Test etmedim. Eki Görüntüle 837692