BIOS üzerinden format atmak laptopa zarar verir mi?

s3fa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows kurduğum flashımı taktım laptopa format atmak için. BIOS üzerinden yapmayı unutup direkt olarak flash içinden, setup üzerinden Windows'u kurdum. Arada çok farklılıklar var mıdır? Tekrardan BIOS üzerinden format atmam gerekir mi? BIOS üzerinden format atmam dahilinde laptopun ömründe kısalma olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

O zaman direk üzerine yazmıştır yüksek ihtimalle. BIOS'dan tekrar atmanız faydanıza olur. O şekilde ben hiç yapmadığım için bilmiyorum ama diski biçimlendirmeden format atmak hatalara sebep olabilir belki.

O zaman direk üzerine yazmıştır yüksek ihtimalle. BIOS'dan tekrar atmanız faydanıza olur. O şekilde ben hiç yapmadığım için bilmiyorum ama diski biçimlendirmeden format atmak hatalara sebep olabilir belki.
Muhtemelen BIOS üzerinden format atacağım yeniden. Umarım bir zararı olmaz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Muhtemelen BIOS üzerinden format atacağım yeniden. Umarım bir zararı olmaz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Zararı olmaz hocam. Haftada bir atmayın yeter. O zaman fazla olur bu da SSD için zararlıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı