BIOS Update için 1. Nesil Ryzen

Güncellemeyi kendiniz de yapabilirsiniz. O işlemciyi destekleyecektir o kadar eski olamaz.
İşlemci takınca Qflash ile güncel BIOS'u belleğe atıp ilk açtığınızda güncelleyebilmeniz lazım.

Ekrana görüntü hiç gelmiyor, 2.el bi tanıdıktan aldım anakartı o yüzden yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
Garantisi yok anakartın.
Bilgisayar tamircileri de BIOS update yapıyorlar.
3 farklı yere sordum yapmıyorlar, kendim işlemci alıp geri satmayı bile düşünüyorum.

Rev 1.0 çok teşekkür ederim ilginiz için. Peki ekrana hiçbir uyarı gelmemesi normal mi,en azından bir uyarı bekliyordum hicbir uyarı gelmedi.

Dosya Ekleri

• IMG_20190911_014435.jpg
    IMG_20190911_014435.jpg
    924,7 KB · Görüntüleme: 44
Maalesef BIOS kodu üzerinde bulunmuyor ancak şansa denemek için göndermek isterseniz kontrol eder algılarsa güncelleyip dediğim şekilde geri gönderirim. Gönderirken üzerinde takılı olmasın kutusunda mümkünse gönderin kırılmasın.
Kabul ederseniz kargo ücretlerini, bildirin adres bilgisini göndereyim.
Peki ekrana hiçbir uyarı gelmemesi normal mi, en azından bir uyarı bekliyordum hiçbir uyarı gelmedi.
BIOS algılamaz ise gelmemesi normal.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı