Çözüldü BIOS USB'den başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atacağım. Windows 7 32 Bit kullanıyorum. Windows 8.1 64 Bit'e geçmek istiyorum. USB diske Rufus ile ISO dosyasını yazdırdım.
Bilgisayarı F12'ye basarak hangi diskten başlayacağını seçiyorum ve aşağıdaki ekran geliyor ekranda noktalar oluşuyor ve herhangi bir tuşa basınca yeniden başlatıyor.
BIOS da boot bölümüne gelip mi yapacağım nasıl bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• f1ad5292-811e-4c67-bb68-05255bfdf467.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 89
Çözüm
Bu sorunu bende yaşamıştım, lütfen Windows'u Flash belleğe yüklemek için gereken adımları uygulayın, Sorunun çözülüp çözülmediğini bize bildirin;

Rufus'a Windows'u nasıl kurduğunuzu ve anakart modelinizi yazarsanız kontrol edebilirim.

Rufus'a Windows'u nasıl kurduğunuzu ve anakart modelinizi yazarsanız kontrol edebilirim.

Rufus'ta USB diski seçtim sonra yazdırılacak ISO dosyasını seçtim direkt yazdırmaya başlattım.
Anakart modeline CPU Z uygulamasından baktım böyle gözüküyor.

Dosya Ekleri

• rgf.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu sorunu bende yaşamıştım, lütfen Windows'u Flash belleğe yüklemek için gereken adımları uygulayın, Sorunun çözülüp çözülmediğini bize bildirin;

Çözüm
Bugün geç oldu yarın saat 5 gibi bildiririm okula gideceğim çünkü.
Teşekkürler hocam.
Şimdi kontrol ettim GPT seçiliymiş.

Yüklemeyi MBR yapınca böyle oluyor.

Dosya Ekleri

• sdxada.PNG
    46 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…