tunahan dgn Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 BIOS'um 2013 ve Advanced gibi bazı ayarlar haliyle yok. Boot menüsünde ise USB belleği göremiyorum. Linux Mint yüklemek istedim Rufus FAT32 kuruyor. Onunla da görmedi. NTFS ile ise ISO oluşturulamaz uyarı veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
BIOS'um 2013 ve Advanced gibi bazı ayarlar haliyle yok. Boot menüsünde ise USB belleği göremiyorum. Linux Mint yüklemek istedim Rufus FAT32 kuruyor. Onunla da görmedi. NTFS ile ise ISO oluşturulamaz uyarı veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #51 tunahan dgn dedi: Windows 10 Pro yüklü ancak işlemci şu an 3 sekme sadece Chrome açık olmasına rağmen %100 gözüküyor. 16GM RAM var ve SSD takılı makineda. Genişletmek için tıkla... USB'ye Windows 10 ISO'su yazdırdığında görüyor yani USB'yi öyle mi? Artı 0 Eksi
tunahan dgn dedi: Windows 10 Pro yüklü ancak işlemci şu an 3 sekme sadece Chrome açık olmasına rağmen %100 gözüküyor. 16GM RAM var ve SSD takılı makineda. Genişletmek için tıkla... USB'ye Windows 10 ISO'su yazdırdığında görüyor yani USB'yi öyle mi?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 4 Kasım 2024 #52 Boot sıralamasında en üste USB FDD'yi alacaksınız, veya cihaz açıkırken F11 ile boot menüyü açıp USB FDD seçeceksiniz. @tunahan dgn Artı 0 Eksi
Boot sıralamasında en üste USB FDD'yi alacaksınız, veya cihaz açıkırken F11 ile boot menüyü açıp USB FDD seçeceksiniz. @tunahan dgn
KS KS tunahan dgn Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #53 Einstein dedi: USB'ye Windows 10 ISO'su yazdırdığında görüyor yani USB'yi öyle mi? Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde görüyordu son ikidir görmüyor Win8.1 denedim onu da görmedi BIOS güncellemesi deneyeceğim. Marix dedi: Boot sıralamasında en üste USB Fdd'yi alacaksınız, veya cihaz açıkırken F11 ile boot menüyü açıp USB fdd seçeceksiniz. @tunahan dgn Genişletmek için tıkla... O noktayı geçeli çok oldu dostum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: USB'ye Windows 10 ISO'su yazdırdığında görüyor yani USB'yi öyle mi? Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde görüyordu son ikidir görmüyor Win8.1 denedim onu da görmedi BIOS güncellemesi deneyeceğim. Marix dedi: Boot sıralamasında en üste USB Fdd'yi alacaksınız, veya cihaz açıkırken F11 ile boot menüyü açıp USB fdd seçeceksiniz. @tunahan dgn Genişletmek için tıkla... O noktayı geçeli çok oldu dostum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 6 Kasım 2024 #54 2 gün sonra cevap vermenizden dolayı zaman aşımına mı uğradı? @tunahan dgn Artı 0 Eksi
KS KS tunahan dgn Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #55 Marix dedi: 2 gün sonra cevap vermenizden dolayı zaman aşımına mı uğradı? @tunahan dgn Genişletmek için tıkla... İlk denediğim şeyler bunlardı zaten USB'yi başa çek filan 2 gündür gece vardiyasında çalıştığım için bakma imkanım olmadı bilgisayara ve forma. Artı 0 Eksi
Marix dedi: 2 gün sonra cevap vermenizden dolayı zaman aşımına mı uğradı? @tunahan dgn Genişletmek için tıkla... İlk denediğim şeyler bunlardı zaten USB'yi başa çek filan 2 gündür gece vardiyasında çalıştığım için bakma imkanım olmadı bilgisayara ve forma.