BIOS ve boot ayarlarını değiştirdikten sonra sistem açılmıyor

heyysanadiyom

Kilopat
Yer
İstanbulun batısı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran fotoğraftaki gibi kaldı, hiçbir şey işlemiyor, ne del tuşu ile BIOS'a girebiliyorum(başlangıçta) ne de siyah ekrandayken ekrana exit komutu girebiliyorum.
Olayın özetini şuydu; format attım, Windows 11 yükledim, PC yeniden başlayınca yine Windows kurulumuna geçti, ondan sonra BIOS ayarlarından boot ayarını 1.sıraya Windows kurulu olan flash bellek seçtim, diğer seçenekleri iptal ettim, Secure Boot- Fast BIOS - UEFI falan bir şey değiştirdim, sonra yeniden başlattım olanlar oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20250218_135646.jpg
    IMG_20250218_135646.jpg
    201 KB · Görüntüleme: 42
Ekran fotoğraftaki gibi kaldı, hiçbir şey işlemiyor, ne del tuşu ile BIOS'a girebiliyorum(başlangıçta) ne de siyah ekrandayken ekrana exit komutu girebiliyorum.
Olayın özetini şuydu; format attım, Windows 11 yükledim, PC yeniden başlayınca yine Windows kurulumuna geçti, ondan sonra BIOS ayarlarından boot ayarını 1.sıraya Windows kurulu olan flash bellek seçtim, diğer seçenekleri iptal ettim, Secure Boot- Fast BIOS - UEFI falan bir şey değiştirdim, sonra yeniden başlattım olanlar oldu.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Aklıma gelmedi değil fakat fotoğrafa dikkat ederseniz bilgisayar sıfır, yeni aldım. İçini açsam garanti devre dışı kalacak. Pili çıkarmadan başka çaresi yoksa mecbur servise götüreceğim.

Garanti dışı kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı