BIOS ve Boot'un gördüğü HDD'yi Windows Görmüyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
CNC ve Forklift Opr.
Yere düşen laptopum açılmıyordu. Bende masaüstü bilgisayarıma takıp denemek istedim. HDD BIOS ve Boot'ta gözüküyor ama Windows görmüyor. Win10 kurulum USB'si ile kurulum yeri seçmeye kadar geldim o da nafile, orada da gözükmüyor. HDDReg CD'si ile denedim, maalesef orada da gözükmüyor. HDD'yi elime aldığımda çalıştığını hissedebiliyorum ve farklı absürt bir ses de gelmiyor. HDD üzerindeki karttan şüpheleniyorum fakat kartta arıza olsa BIOS ve BOOT ekranında gözükür müydü bilemiyorum. Yardımcı olmanızı bekliyorum.

Seagate 1TB 2.5inch SATA ST1000LM035

Kurulum ekranında, size işletim sisteminizi nereye kurmak istediğinizi sorduğu zaman herhangi bir disk gözükmese bile, hemen altında biçimlendir, yeni vb. kısımlar olucak. Yeni seçeneği aktif oluyormu ?tıklayabiliyormusunuz?

Kurulum ekranında, size işletim sisteminizi nereye kurmak istediğinizi sorduğu zaman herhangi bir disk gözükmese bile, hemen altında biçimlendir, yeni vb. kısımlar olucak. Yeni seçeneği aktif oluyormu ?tıklayabiliyormusunuz?

Hayır hocam olmuyor :( hepsi kapalı

Hocam darbe aldığı zaman kafa kilitlenmiş olabilir mi ? Bir arkadaşın laptopunda da aynı problem vardı ve telefondan halletmeye çalışıyorduk. BIOS görüyordu ancak Windows açılmıyordu. HDD çöp olmuş olabilir.
9 aylık oğlum var. Doğduğu günden itibaren bütün resim videolarını bu bilgisayara yedeklemiştim bunun dışında üzüldüğüm hiçbirşey yok. Hatta uğraşmamın tek sebebi bu diyebilirim inşallah çöp olsun olmasan kurtarabilirim onları

9 aylık oğlum var. Doğduğu günden itibaren bütün resim videolarını bu bilgisayara yedeklemiştim bunun dışında üzüldüğüm hiçbirşey yok. Hatta uğraşmamın tek sebebi bu diyebilirim inşallah çöp olsun olmasan kurtarabilirim onları
Garantisi varmı? Böyle bir durumda verilerinizi kurtarabiliyorlar diye biliyorum. Bilgisayar'dan HDD'ye taktığınız SATA kablosunu değiştirirmisiniz? 2 tane olması gerek aynı SATA ucundan.

Sanmam. Parça değişikliği veya donanımsal bir zarar yok. Kullanıcı hatası diye bir dönüş yapılırsa o da düşürdüğünüz için gelir. Yeniden içine takıp doğru şekilde son kez açmayı deneyin. Olmazsa garantiye gönderin direkt. Ve HDD ile ilgili problem yaşadığınızı, verilerinizin kurtarılmasını isteyin. Sonrası onlara kalmış bir durum. Geçmiş olsun.

Sanmam. Parça değişikliği veya donanımsal bir zarar yok. Kullanıcı hatası diye bir dönüş yapılırsa o da düşürdüğünüz için gelir. Yeniden içine takıp doğru şekilde son kez açmayı deneyin. Olmazsa garantiye gönderin direkt. Ve HDD ile ilgili problem yaşadığınızı, verilerinizin kurtarılmasını isteyin. Sonrası onlara kalmış bir durum. Geçmiş olsun.
Anladım. Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı