Merhaba. DisplayPort ile NVIDIA ekran kartını ve monitörü bağladım ancak load ekranı ve BIOS ekranı gözükmüyor. DP yerine HDMI kullandığımda bir sorun olmuyor. İnternette NVIDIA Graphics Firmware Update Tool for DisplayPort 1.3 and 1.4 Displays şu adresteki programı çalıştırın yazıyordu ancak bunu da çalıştıramıyorum.
Gayet güzel ancak baslikta belirttiğim problem var. Ne yazik ki iade etmeyi düşünüyorum ama anakart kotu oldugu icin degil yanlış gonderdikleri için. Sinerji bilgisayarın rezil internet sitesiyle ilgili problem yaşadım. Alacaksan oradan alma
Gayet güzel ancak baslikta belirttiğim problem var. Ne yazik ki iade etmeyi düşünüyorum ama anakart kotu oldugu icin degil yanlış gonderdikleri için. Sinerji bilgisayarın rezil internet sitesiyle ilgili problem yaşadım. Alacaksan oradan alma
Aynı durumu yaşadım ve her zaman bios ihtiyacı duyulmadığı için sistem bu şekilde kullanılmaya devam ediyor. Geçici çözüm olarak ekran kartını söküp hdmi kablosunu anakarta takıp, bu şekilde görüntü alabildim.