TraicXL Centipat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli James Donkey 240 GB SSD - 1 TB HDD Ekran kartı Vega Anakart B450M S2H İşlemci R3 3200G Merhaba, bu sekilde anakart ekraninda kalıyor formatladim gene aynı cok yavaş bir şekilde acılıyor. Dosya Ekleri IMG_20231105_124427.jpg 101,3 KB · Görüntüleme: 74 Ekran Alıntısı.PNG 1,1 KB · Görüntüleme: 79
Çözüm Emir M. 5 Kasım 2023 Anakarta dışarıdan bağlı olan her cihazı çıkarın; SATA, ön panel kabloları da dahil. Bir tane aygıt muhtemelen açılış süresini uzatıyor. BIOS sıfırlamayı da deneyin, BIOS güncellemesi varsa güncelleyin.
Anakarta dışarıdan bağlı olan her cihazı çıkarın; SATA, ön panel kabloları da dahil. Bir tane aygıt muhtemelen açılış süresini uzatıyor. BIOS sıfırlamayı da deneyin, BIOS güncellemesi varsa güncelleyin.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 5 Kasım 2023 #2 Windows nereye kurulu? SSD ise sanırım SSD'nin sağlığı ölmüş gibi. Artı 0 Eksi
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Kasım 2023 #3 TraicXL dedi: Merhaba, bu sekilde anakart ekraninda kalıyor formatladim gene aynı cok yavaş bir şekilde acılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows SSD'ye mi kurulu. Artı 0 Eksi
TraicXL dedi: Merhaba, bu sekilde anakart ekraninda kalıyor formatladim gene aynı cok yavaş bir şekilde acılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows SSD'ye mi kurulu.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #4 Bir tık alakasız ama termal macununu ne zaman değiştirdiniz? Artı -3 Eksi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 5 Kasım 2023 #5 Takılı USB disk varsa çıkarıp deneyin. Ya da Anakarta takılı USBleri çıkarıp deneyin. Bu şekilde sorun belli olur. Artı 0 Eksi
Takılı USB disk varsa çıkarıp deneyin. Ya da Anakarta takılı USBleri çıkarıp deneyin. Bu şekilde sorun belli olur.
KS KS TraicXL Centipat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #6 Cicenes35 dedi: Hocam Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla... Evet SSD'ye kurulu. 573664 dedi: Takılı USB disk varsa çıkarıp deneyin. Ya da Anakarta takılı USB'leri çıkarıp deneyin. Bu şekilde sorun belli olur. Genişletmek için tıkla... Bir şey degismedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Cicenes35 dedi: Hocam Windows SSD'ye mi kurulu. Genişletmek için tıkla... Evet SSD'ye kurulu. 573664 dedi: Takılı USB disk varsa çıkarıp deneyin. Ya da Anakarta takılı USB'leri çıkarıp deneyin. Bu şekilde sorun belli olur. Genişletmek için tıkla... Bir şey degismedi.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Kasım 2023 #7 TraicXL dedi: Evet. SSD'ye kurulu. Bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızı en son ne zaman temizlediniz. Artı 0 Eksi
TraicXL dedi: Evet. SSD'ye kurulu. Bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızı en son ne zaman temizlediniz.
KS KS TraicXL Centipat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #8 Kükreyen Deli Adam dedi: Windows nereye kurulu? SSD ise sanırım SSD'nin sağlığı ölmüş gibi. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Windows nereye kurulu? SSD ise sanırım SSD'nin sağlığı ölmüş gibi. Genişletmek için tıkla... Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.047 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Kasım 2023 #9 TraicXL dedi: Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen cümleleri düzgün yazınız uyarı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TraicXL dedi: Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen cümleleri düzgün yazınız uyarı alabilirsiniz.
KS KS TraicXL Centipat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #10 TraicXL dedi: Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor. Genişletmek için tıkla... Ve geri donusum kutusunu bosaltamiyorum sonuna geliyor hesaplanıyorda kalıyor. Artı 0 Eksi
TraicXL dedi: Buyuk ihtimal cunku program acmaya calistim acmadi ama dosyalari falan aciyor. Genişletmek için tıkla... Ve geri donusum kutusunu bosaltamiyorum sonuna geliyor hesaplanıyorda kalıyor.