Çözüldü BIOS'a artık giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigithankoroglu

Decapat
Merhabalar, laptop’umda şu an da HDD yok 1-2 gün sonra gelecek ve işletim sistemi kuracağım bende BIOS ekranına girerek PC açılışı sıralamasından açılış ayarınında 1.sırada HDD vardı onu USB yaptım ki şimdiden USB için ayarlıyım HDD geldiğinde flashı takıp hemen işletim sistemini kurarım dedim ve o esnada BIOS ekranından Boost Speed ayarını normalden Fast seçeneğine getirdim ki kullanırken hızlı açılsın diye ve gerçekten çok hızlı açılıyor şu an BIOS ekranına tekrar giremez oldum. No bootable device yazan ekrana aşırı hızlı geliyor BIOS'a tekrar asla giremedim. Kendimce neyse HDD taktığımda o ekrana biraz daha yavaş gelir BIOS'a girebilirim diye düşündüm öyle mi olur onu da bilmiyorum.(Açılış için 1.sıraya en son USB'yi koymuştum)

Çözüm
No bootable device yazısı geldiğinde CTRL+Alt+Del yapıp seri bir şekilde BIOS menu tuşuna abandığınızda da mı girmiyor?
Ya da bilgisayarın güç tuşuna, BIOS menüsüne giriş yaptığınız tuşa basılı tutarak basın.
Windows kurabilirseniz bir şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sadece UEFI kurulum Windows üzerinden yapabilecek bir yöntem. Eğer konu sahibi UEFI kurulum Windows'a sahip değilse BIOS/UEFI arayüzünü bu şekilde açamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı