FarukKavas0 Femtopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 BIOS üzerinden boot ayarlarından SSD'yi kaldırdım ve PC açılırken klavye kontrellerini de önceden kapatmıştım bu durumda ne yapabilirim? Hiçbir sekilde bilgisayarı açamıyorum.
BIOS üzerinden boot ayarlarından SSD'yi kaldırdım ve PC açılırken klavye kontrellerini de önceden kapatmıştım bu durumda ne yapabilirim? Hiçbir sekilde bilgisayarı açamıyorum.
slmgoko Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 408 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Hocam BIOS'a mı giremiyorsunuz yoksa bilgisayarı mı açamıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 Anakartın üzerindeki BIOS pilini çıkartın ve fişten çekin bilgisayarı. Açma tuşuna prizden çekik iken açmaya çalışın elektrik komple boşalsın. Bu şekilde 5 Dk bekle BIOS sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Anakartın üzerindeki BIOS pilini çıkartın ve fişten çekin bilgisayarı. Açma tuşuna prizden çekik iken açmaya çalışın elektrik komple boşalsın. Bu şekilde 5 Dk bekle BIOS sıfırlanır.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 2 Haziran 2022 #4 BIOS pilini çıkarıp 10-20 saniye sonra tekrar takın sıfırlansın. Artı 0 Eksi