5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba Technopat halkı, ben Internet'te ki tüm tuşları denedim ama yine de BIOS'a giremedim. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Merhaba Technopat halkı, ben Internet'te ki tüm tuşları denedim ama yine de BIOS'a giremedim. Yardım eder misiniz?
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 11 Temmuz 2022 #11 548531 dedi: Hayır denemedim. Genişletmek için tıkla... Başlattan Yeniden başlata shift ile basarak UEFI ayarlarından girebilirsiniz BIOS'a. İlk önce bunu dene. Artı 1 Eksi
548531 dedi: Hayır denemedim. Genişletmek için tıkla... Başlattan Yeniden başlata shift ile basarak UEFI ayarlarından girebilirsiniz BIOS'a. İlk önce bunu dene.
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 11 Temmuz 2022 #12 Arama kısmına msinfo yazarsanız anakart marka modelini görebilirsiiniz. Artı 0 Eksi
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 11 Temmuz 2022 #13 548531 dedi: Hayır denemedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Güncelleme ve Güvenlik> Kurtarma ve Gelişmiş başlangıç seçimi altında Şimdi yeniden başlat butonuna tıklayın. Sorun Gider> Gelişmiş seçenekler> UEFI Donanım ve Yazılım Ayarları üzerinden kesin çözüm olarak görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
548531 dedi: Hayır denemedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar> Güncelleme ve Güvenlik> Kurtarma ve Gelişmiş başlangıç seçimi altında Şimdi yeniden başlat butonuna tıklayın. Sorun Gider> Gelişmiş seçenekler> UEFI Donanım ve Yazılım Ayarları üzerinden kesin çözüm olarak görebilirsiniz.
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 11 Temmuz 2022 #14 rootuser dedi: Başlattan Yeniden başlata shift ile basarak UEFI ayarlarından girebilirsiniz BIOS'a. İlk önce bunu dene. Genişletmek için tıkla... @rootuser 'nin zaten yöntemi paylaşmış ama kolaylık olması için Technopat videosunun linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
rootuser dedi: Başlattan Yeniden başlata shift ile basarak UEFI ayarlarından girebilirsiniz BIOS'a. İlk önce bunu dene. Genişletmek için tıkla... @rootuser 'nin zaten yöntemi paylaşmış ama kolaylık olması için Technopat videosunun linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #15 ust_sel dedi: @rootuser 'nin zaten yöntemi paylaşmış ama kolaylık olması için Technopat videosunun linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu çözüm Windows 7'de de oluyor mu? Artı 0 Eksi
ust_sel dedi: @rootuser 'nin zaten yöntemi paylaşmış ama kolaylık olması için Technopat videosunun linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu çözüm Windows 7'de de oluyor mu?
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 11 Temmuz 2022 #16 548531 dedi: Bu çözüm Windows 7'de de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ondan emin değilim. Sistem belirtmemişsiniz, Windows 10 olduğunu varsayarak paylaştım. Artı 0 Eksi
548531 dedi: Bu çözüm Windows 7'de de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ondan emin değilim. Sistem belirtmemişsiniz, Windows 10 olduğunu varsayarak paylaştım.
KS KS 5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #17 ust_sel dedi: Ondan emin değilim. Sistem belirtmemişsiniz, Windows 10 olduğunu varsayarak paylaştım. Genişletmek için tıkla... Ben belirtmiştim moderatör değiştirmiş. Kendi kendime çözdüm sorunu konu kapanabilir. Son düzenleme: 11 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
ust_sel dedi: Ondan emin değilim. Sistem belirtmemişsiniz, Windows 10 olduğunu varsayarak paylaştım. Genişletmek için tıkla... Ben belirtmiştim moderatör değiştirmiş. Kendi kendime çözdüm sorunu konu kapanabilir.