Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.782 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Haziran 2020 #1 Merhabalar bilgisayarlarda BIOS'a girerken Del F2 tuşlarına basıp giriyoruz, bunda bir sorun yok. Bazı bilgisayarlarda BIOS'a girmek için F2 veya Del tuşuna basarken ses çıkıyor. Bunu kapatmanın çözümü var mı merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
Merhabalar bilgisayarlarda BIOS'a girerken Del F2 tuşlarına basıp giriyoruz, bunda bir sorun yok. Bazı bilgisayarlarda BIOS'a girmek için F2 veya Del tuşuna basarken ses çıkıyor. Bunu kapatmanın çözümü var mı merak ettim.
Bilal Sevgi Megapat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #2 Emin değilim ama anakarttaki "speaker" pininden dolayı olabilir. Benim bilgisayarımda başlarken çok iğrenç bir ses çıkarıyordu. O pini söktüm ses yok. Artı 0 Eksi
Emin değilim ama anakarttaki "speaker" pininden dolayı olabilir. Benim bilgisayarımda başlarken çok iğrenç bir ses çıkarıyordu. O pini söktüm ses yok.