BIOS'a girmeden güncelleme nasıl yapılır?

TonBaligi55

Kilopat
Merhabalar. 3 aydır falan BIOS'a giremiyorum, siyah ekran geliyor ve orada kalıyor. Pili çıkar tak falan da yaptım. Güncel ama güncelleştirmeyi yeniden kurmak istiyorum. BIOS'a girmeden bu işlemi yapabilmem mümkün mü? Veya pil bitmiş olabilir mi?
anakartım:

Son düzenleme:
BIOS pili biterse BIOS ayarları sürekli sıfırlanır ama böyle bir şey olmaz. Acaba Windows açıkken Shift tuşuna basılı tutarken "Yeniden Başlat" tuşuna tıklayıp oradan BIOS'a girmeyi denediniz mi?

Bu arada anakartınız CrashFree BIOS 3 destekli yani anakartın BIOS'u sıkıntılı olsa bile yine de kurtarılabilir, bilginize.

BIOS pili biterse BIOS ayarları sürekli sıfırlanır ama böyle bir şey olmaz. Acaba Windows açıkken Shift tuşuna basılı tutarken "yeniden başlat" tuşuna tıklayıp oradan BIOS'a girmeyi denediniz mi?

Bu arada anakartınız CrashFree BIOS 3 destekli yani anakartın BIOS'u sıkıntılı olsa bile yine de kurtarılabilir, bilginize.

Denedim, hala siyah ekranda. Beklesem gelme ihtimali var mıdır?

Sistemde sadece klavye ve fare takılı olsun. Kulaklık bile çıkarılmış olsun çünkü onlarla alakalı olabilir. Ve evet beklerseniz gelebilir.

Bu olay 3 ay önce (yeni klavye ve mouse aldıktan sonra) olduydu. O ekipmanları, kulaklığı vs hep çıkardım. USB portları hep boş. Eski klavye mouse u taktım.(yuvarlak başlıklı) ama hala açılmıyor. 5 dakika falan bekledim hala sonuç yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı