iCroxixs Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 41 30 Ocak 2021 #1 Bilgisayarımı açarken Del tuşuna bastım BIOS'a bakmak için. Yaptığımda siyah ekranda kaldı bekledim biraz sonra fişini çektim kapandı bir daha açarken sürekli aynı şekilde diskin çalışma sesi gelmiyor. Sadece fan hızlıca dönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Bilgisayarımı açarken Del tuşuna bastım BIOS'a bakmak için. Yaptığımda siyah ekranda kaldı bekledim biraz sonra fişini çektim kapandı bir daha açarken sürekli aynı şekilde diskin çalışma sesi gelmiyor. Sadece fan hızlıca dönüyor.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 Bilgisiyarını eğer leptop ise önce güncelleyin sonra giriş yapın. Masaüstü ise gene aynı f2 ile deneyin. Artı 0 Eksi
Bilgisiyarını eğer leptop ise önce güncelleyin sonra giriş yapın. Masaüstü ise gene aynı f2 ile deneyin.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Cihaz kapalıyken 2-3 Dakika bekleyin. Sonra cihazı çalıştırın, büyük ihtimal düzelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS iCroxixs Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 41 30 Ocak 2021 #4 LerFly dedi: Bilgisiyarını eğer laptop ise önce güncelleyin sonra giriş yapın. Masaüstü ise gene aynı F2 ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop arkadaşımın. Güncelleyin derken? Açılmıyor siyah ekranda kaldı. fersend dedi: Cihaz kapalıyken 2-3 Dakika bekleyin. Sonra cihazı çalıştırın, büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan yaptım azıcık çalıştı ve kapandı. fersend dedi: Cihaz kapalıyken 2-3 dakika bekleyin. Sonra cihazı çalıştırın, büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an denedim aynı tepki vermiyor. Son düzenleme: 30 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
LerFly dedi: Bilgisiyarını eğer laptop ise önce güncelleyin sonra giriş yapın. Masaüstü ise gene aynı F2 ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop arkadaşımın. Güncelleyin derken? Açılmıyor siyah ekranda kaldı. fersend dedi: Cihaz kapalıyken 2-3 Dakika bekleyin. Sonra cihazı çalıştırın, büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan yaptım azıcık çalıştı ve kapandı. fersend dedi: Cihaz kapalıyken 2-3 dakika bekleyin. Sonra cihazı çalıştırın, büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an denedim aynı tepki vermiyor.