BIOS'a girmek istediğimde siyah ekranda kalıyor

ekremfirtina

Centipat
Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar. Kısa bir süre önce masaüstü PC topladım. Şimdi format atma gereği duydum, yalnız PC'yi yeniden başlatıp BIOS'a girmek istediğimde BIOS gelmeden sadece siyah ekranda kalıyor, ekran gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Farklı bir HDMI kablosu bağladım olmadı, baska bir monitör bağladım yine olmadı, hızlı başlat seçeneğini kaldırdım fakat yine olmadı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI mı? MSI anakartı bilgisayara bağlayınca BIOS'da bende de sıkıntı çıkartıyor. M-Flash (veya şu işlemci olmadan BIOS güncellemeyi yarayan özellik) yardımıyla BIOS güncelleyip deneyebilirsin.
MSI RX580 Armor OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı dediğin işlemi bilmiyorum açıklama imkanın var mı
Sistemin nedir? Sisteminde APU veya iGPU var ise anakart üstünden çıkış alıp denedin mi?
sistem w10 ama dediğini nasıl yapılır nedir bilmiyorum

Sistemin derken bilgisayarının içindeki parçalar.
DH-A1/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB DDR4 RGB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar
1 X Corsair Builder VS550 550W 80 PLUS PSU
1 X Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
1 X MSI RX580 Armor OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
1 X ADATA XPG SPECTIRIX D41 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16 RGB RED PC RAM
1 X Sharkoon TG5 Kırmızı USB3.0 4XLed Fan ATX Gaming Kasa
1 X MSI B450M PRO-M2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (A-XMP OC MODE) VGA DVI HDMI Anakart
1 X AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci - Tray

MSI RX580 Armor OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı dediğin işlemi bilmiyorum açıklama imkanın var mı

sistem w10 ama dediğini nasıl yapılır nedir bilmiyorum
Anakartını sordum. BIOS flashback dene. Yada M-Flash ile BIOS güncelle. M-Flash'a girmek için hangi tuş kullanıldığını unuttum ama sanırım F11. Açılışta yazıyor altta zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı