BIOS'a gömülü lisans anahtarını bulma ve etkinleştirme

Yardımlar için teşekkür ederim

Bilgisayarla birlikte gelen win 8 dvd var elimde üzerinde ürün kurtarma diski yazıyor bu disk ile win 8 yükleyebilirmiyim?
Elbette. İnternetten indireceklerinizden tek farkı bilgisayarınıza ait OEM logosu, destek linki gibi şeylerin Sistem Özelliklerinizde yazacak olması ve kurulumda ürün anahtarı istenmeyecek olması. Kurulumdan sonra da Windows, OEM olduğu için etkinleşecektir.
Ben format attım. Makinaya 8.1 kurdum. Fakat etkinleşmedi. Yükseltme yapmadım yanlış anlaşılmasın. Temiz kurulum yaptım. Fakat lisansınız geçersizdir dedi. Yazmayı unutmuşum. Laptopta orjinal Windows 8 kurulu idi. Anahtarı biosa gömülü şekilde.
Lisanslı Windows 8.1 için yükseltme yapmalısınız. Temiz Windows 8.1 için, Ayarlar'dan "Sıfırla" seçeneğini kullanmalısınız.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı