BIOS'a gömülü lisans nasıl silinir?

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Elimde Lenovo Ideapad 500-15ISK laptop var. Sanırım BIOS'a da Windows 10 Single Language lisansı kayıtlanmış. Format atmayı denedim ama lisans bir türlü gitmiyor. Crack Windows 10 kurucu bir uygulama yükleyip oradan silmeyi denedim ama yine işe yaramadı. Windows'un artık sürüm seçtirmeyeceğini duymuştum ama lisans bana direkt aktive edilmiş olarak geliyor. Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu? OEM Key pek satın almak istemiyorum, onun için farklı bir yöntem varsa söylerseniz çok sevinirim.

Yeni bir key satın alıp o keyi girerek eski keyi kaldırabilirsiniz. Diğer türlü nasıl yapılır bilmiyorum ama yapılıyorsa da pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.

Lisans yükseltebilirsin. Sorun yok. Yükseltsen de ev kullanıcısı olarak bir işine yaramaz.
Çoklu dil istiyorsan, dil dosyaları yüklemen yeterli olmalı. MSDN'de bir yerlerde anlatımı olacaktı.

Yeni bir Key satın alıp o Key'i girerek eski Key'i kaldırabilirsiniz. Diğer türlü nasıl yapılır bilmiyorum ama yapılıyorsa da pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.

Tamamdır hocam. Başka bir çözümü yok sanırım. Teşekkürler.

Lisans yükseltebilirsin. Sorun yok. Yükseltsen de ev kullanıcısı olarak bir işine yaramaz.
Çoklu dil istiyorsan, dil dosyaları yüklemen yeterli olmalı. MSDN'de bir yerlerde anlatımı olacaktı.

Tamamdır hocam. Teşekkürler.

Microsoft hesabınızı kaldırıp şu komutları dener misin?
Kod:
slmgr /upk
slmgr /cpky

Hocam onu denedim ama işe yaramıyor. Tekrar geri aktifleşiyor. Çok gıcık bir olay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı