wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 RAM GDDR5(Micron) 8GB Hyperx RAM 2x Ekran kartı Geforce GTX 1050Ti İşlemci Ryzen 5 3600 Bilgisayarımda Secure Boot'u açtım ve bilgisayar kapandı açılmamaya başladı. BIOS pilini çıkarıp yeniden takınca düzeldi ama ben Secure Boot'u açık tutmak istiyorum fakat CSM'yi kapatıp geri girip Secure Boot'u açsam da bilgisayar yine kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Bilgisayarımda Secure Boot'u açtım ve bilgisayar kapandı açılmamaya başladı. BIOS pilini çıkarıp yeniden takınca düzeldi ama ben Secure Boot'u açık tutmak istiyorum fakat CSM'yi kapatıp geri girip Secure Boot'u açsam da bilgisayar yine kapanıyor.
KS KS wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #11 Einstein dedi: Vallahi ben öyle hatırlıyorum hocam bu anakartta böyle bir sorun olması lazımdı. @Marix yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sorayım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Vallahi ben öyle hatırlıyorum hocam bu anakartta böyle bir sorun olması lazımdı. @Marix yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Sorayım çok teşekkürler.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 29 Haziran 2024 #12 Görüntü kablosu ne kullanıyorsunuz? DisplayPort mu? Artı 0 Eksi