terskose Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Windows 11'i bilgisayar önceden destekliyordu fakat format attıktan sonra desteklenmiyor dedi. Ben de buradaki ISO'yu yükledikten sonra Vanguard hatası aldım. Security bölümünde Secure Boot ifadesi yok. Nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Windows 11'i bilgisayar önceden destekliyordu fakat format attıktan sonra desteklenmiyor dedi. Ben de buradaki ISO'yu yükledikten sonra Vanguard hatası aldım. Security bölümünde Secure Boot ifadesi yok. Nasıl açacağım?
KS KS terskose Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #11 hawtsauce dedi: Sorun çözüldü mü? Eğer çözüldüyse cevabımı çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım fakat hala açamıyorum. Başka bir çözüm yöntemi var mı? Windows 10 a da geçemiyorum 10 günü geçtiği için. Secure boot tu açmak için başka şeyler denedim ama açılmıyor. Yardım edebilecek birisi var mı? Son düzenleme: 3 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
hawtsauce dedi: Sorun çözüldü mü? Eğer çözüldüyse cevabımı çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım fakat hala açamıyorum. Başka bir çözüm yöntemi var mı? Windows 10 a da geçemiyorum 10 günü geçtiği için. Secure boot tu açmak için başka şeyler denedim ama açılmıyor. Yardım edebilecek birisi var mı?