BIOS'da yapılan ayarlardan sonra siyah ekran hatası

Sirachh

Centipat
Daha fazla  
BIOS'da kurcalamalar yaptıktan sonra siyah ekran hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a tekrar girip default ayarlara alın. BIOS'a giriş yapamıyorsanız BIOS pilini çıkarın ve 30 saniye sonra takın.

Evet hiçbirşey

BIOS'a bile giremiyorum.
RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP ya da manual mhz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?

RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP'ya da manual MHz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?

Onlar ne bilmiyorum ve nasıl RAM çıkarılacağınıda bilmiyorum cihaz kurulu geldi.

RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP'ya da manual MHz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?

Sadece Secure Boot açtım ve platform key açtım o kadar.

Windows 11'de Valorant oynayabilmek için mi Secure Boot açtınız peki?

Windows 11'de Valorant oynayabilmek için mi Secure Boot açtınız peki?

Hayır bir arkadaşım Secure Boot açarsan 9003 hatası almazsın maçlarda sıkıntın olmaz demişti ve ben Windows 10 kullanıyorum. Sorunun Secure Boot'dan olduğunu da pek düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…