CMOS reset yapın.BIOS'da kurcalamalar yaptıktan sonra siyah ekran hatası alıyorum.
Tüm fişleri çıkarıp pili çıkardım 10 dakika bekledim önce pili taktım sonra fişleri ama işe yaramadıBIOS'a tekrar girip default ayarlara alın. BIOS'a giriş yapamıyorsanız BIOS pilini çıkarın ve 30 saniye sonra takın.
O yeri bulamadımCMOS reset yapın.
BIOS Sıfırlama Rehberi
Ekrana logo yazı vs hiçbir görüntü geliyor mu peki?Tüm fişleri çıkarıp pili çıkardım 10 dakika bekledim önce pili taktım sonra fişleri ama işe yaramadı
Evet hiçbirşeyEkrana logo yazı vs hiçbir görüntü geliyor mu peki?
Evet hiçbir şey.
RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP ya da manual mhz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?Evet hiçbirşey
BIOS'a bile giremiyorum.
RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP'ya da manual MHz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?
RAM'leri çıkartıp tekrar takar mısınız? Tam oturmayan ya da oksitlenen RAM'lerde böyle sorunlar yaşanıyor genelde. Ayrıca BIOS'ta XMP'ya da manual MHz ayarlama gibi bir işlem yaptınız mı?
Windows 11'de Valorant oynayabilmek için mi Secure Boot açtınız peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.