Bioshock 1 ve 2 hikayesinin özetini nereden bulabilirim?

witlaus

Hectopat
Yer
Bursa
Bioshock Infinite oynamak için ilk 2 oyunu da oynamam gerek diye düşündüğümden indirimlerde 3'lü paketi aldım. Ancak 1. oyunu ilk 5 saat oynadım. Türkçe altyazı olmasına rağmen hikayeyi az çok anladım ancak hiç sarmadı. Çok karanlık ve oynayışı hoşuma gitmedi. Infinite oynamak için ilk 2 oyunun hikaye özetini nereden bulabilirim?

Bioshock Infinite bitirmiştim. Ama dediğiniz gibi Bioshock 1 ve 2 gergin atmosferi yüzünden, vakit ayırmayı deneyip ama devam edemediğim oyunlardı. Son oyundan gördüğüm kadarıyla hikayenin detayını bulduğunuz notlar ile anlatıyor. Ayrıca hikaye bana pek bağlı gibi gelmedi. YouTube üzerinde hikayeyi anlatan bir kanal bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki bağlantıdaki kanala söylerseniz, oyunun hikayesi için video yapabilir.

Bioshock Infinite bitirmiştim. Ama dediğiniz gibi Bioshock 1 ve 2 gergin atmosferi yüzünden, vakit ayırmayı deneyip ama devam edemediğim oyunlardı. Son oyundan gördüğüm kadarıyla hikayenin detayını bulduğunuz notlar ile anlatıyor. Ayrıca hikaye bana pek bağlı gibi gelmedi. YouTube üzerinde hikayeyi anlatan bir kanal bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki bağlantıdaki kanala söylerseniz, oyunun hikayesi için video yapabilir.

O videoda Infinite'dan spoiler verilmiyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı