BioShock 2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
5
RAM
2 adet 8 GB DDR3. 1600 Mhz. CL9.
Ekran kartı
Nvidia 1650S
Anakart
Asus Z97 Pro Gamer
İşlemci
i5 4690K
Steam'de orijinal oyunları var bende. BioShock 2 düz sürüm veya BioShock 2 Remastered fark etmez, ikisi de oyundan atıyor. Bu arada ikisine de TR yama yüklüyorum. TR yamadan dolayı mı böyle oluyor bilmiyorum. Oyundan atma sorununu düzelten bir mod var mı? Tavsiyeniz var mı?

DirectX yüklü. Visual C++ yazılımları da toplu halde hepsi yüklü. Güncel Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bitirebildiniz mi acaba oyunu? Daha önceden 2 defa oynayıp bir yerden sonra bırakmak zorunda kaldım. Sürekli elim F5'ye quick save yapmaktan strese giriyor insan, acaba ne zaman oyundan atacak diye. 2 saat oynayıp oyunun çöktüğü oluyordu, bazen unutuyordum quick save almayı ve 2 saat boşa gidiyordu ve çok can sıkıcı bir durumdu. Dediğiniz ayarı yaptıktan sonra hiç atmadan sorunsuzca bitirebildiniz mi?
Öncelikle merhaba. ISKA, eğer sensen, ben kapanan sitedeki eylül. Tanıyorsundur beni.🙂

Ben bahsettiğim ayarları yapmadığım halde yine de oynayıp bitirdim. 2 saatte bir atabiliyor oyundan. Atmadığı da oluyor. -dx9 yazıp oynamayı da denemiştim, öyle yapınca da oyundan atıyordu. Ben yazmıyorum -dx9. Öyle yazınca grafikler kötü oluyor sanırım.

Oyuna, çökme hatalarını düzelten mod yapılması lazım.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. ISKA, eğer sensen, ben kapanan sitedeki eylül. Tanıyorsundur beni.🙂

Ben bahsettiğim ayarları yapmadığım halde yine de oynayıp bitirdim. 2 saatte bir atabiliyor oyundan. Atmadığı da oluyor. -dx9 yazıp oynamayı da denemiştim, öyle yapınca da oyundan atıyordu. Ben yazmıyorum -dx9. Öyle yazınca grafikler kötü oluyor sanırım.

Oyuna, çökme hatalarını düzelten mod yapılması lazım.
Merhaba evet tanıdım :)
Oyunu 6 saat oynadım bugün, sadece 1 defa attı. Dx9 işe yaramadı dediğin gibi bende de. Ama hiç yoktan iyidir ya çünkü geçen senelerde denediğimde yarım saatte bir oyun çöküyordu ve çok can sıkıyordu şimdi daha iyi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı